ST: Filipino forum does not load

Description

Go to Forum Post for Filipino
Error: An error occurred while trying to 'process your request', and the error code is 'E_UNKNOWN'.
Reloading may resume your progress.

xpath

None

locale

None

Activity

Show:
TracBot
May 9, 2019, 10:13 PM
Trac Comment 16 by —2018-05-16T13:01:39.056Z

Errors (invalid json, null pointer) in some cases may result from queries on non-existent tables depending on FORUM_POSTS.isVersioned and FORUM_POSTS.hasBeta.

In other cases they are caused by sm.reg.getInfo(poster) returning null when poster id refers to a locked or deleted account. This is fixed in upcoming changes for 10935. Will display "[no longer active|Poster]".

This ticket may be treated as a duplicate of

TracBot
May 9, 2019, 10:13 PM
Trac Comment 14 by —2018-04-18T16:10:52.715Z

Testing on localhost, I'm not able to reproduce the bug yet. On Firefox, Safari, Chrome (macOS), and Edge (Windows), I'm able to open the Forum and it looks OK: "Filipino Forum Posts", "Showing posts for Filipino and all sublocales.", "New Forum Post", "No posts in this forum."

On st.unicode.org I get "Please login before continuing" and I don't have an account yet.

TracBot
May 9, 2019, 10:13 PM
Trac Comment 13 by —2018-04-18T15:29:01.075Z

This ticket is referenced under Priorities for UI Improvement Goals at:

http://cldr.unicode.org/index/cldr-engineer/sow

TRAC keyword “STP1” – High priority bugs.

TracBot
May 9, 2019, 10:13 PM
Trac Comment 8 by —2017-09-13T16:41:48.061Z

Moving frontend bugs to next release

TracBot
May 9, 2019, 10:13 PM
Trac Comment 6 by —2017-07-05T15:12:15.271Z

JSON error is because on fetch of `http://st.unicode.org/cldr-apps/SurveyAjax?s=……SESSION………&what=forum_fetch&xpath=0&_=fil` server gives

Priority

blocks-release

Assignee

Thomas Bishop

Reporter

Kristi Lee

Labels

Components

Fix versions